DI MARZIO OTKRIVA: Evo zašto je propao transfer Olma u Milan!

FOTO:

Dani Olmo uskoro će postati novi igrač njemačkog RB Leipziga prenijeli su jutros gotovo svi vodeći hrvatski mediji. No, prije više od tjedan dana zahuktala se priča kako je Španjolac sve dogovorio s talijanskim AC Milanom.

Ipak, taj posao je propao, a razloge je otkrio poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio. Rossoneri su se dogovorili s Milanom oko odštete i raznih bonusa, ali u pregovorima s igračem sve je propalo.

Gianluca Di Marzio, najpoznatiji i najpouzdaniji talijanski novinar kada su u pitanju transferi, otkrio je da su razlog agenti.

“Olmo je bio velika Milanova želja, ali nije otišao na San Siro jer su njegovi agenti tražili ogromnu proviziju. Nevjerojatno je da su tražili čak 11 milijuna eura od Milana za završavanje ovog posla”, rekao je Di Marzio na Sky Sportu. Nije poznato hoće li i koliko agenti dobiti od Leipziga.

Veliki talijanski klub trebao je odmah dati oko 20 milijuna eura, a raznim bonusima taj transfer je trebao porasti i do 30 milijuna eura. Olmova plaća u Italiji je trebala biti oko 2.5 milijuna eura, a još nije poznato koliko će zarađivati u Leipzigu.

KAKAV JE TO IGRAČ: POGLEDAJTE ZAŠTO JE DUVNJAK NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA. OVO MOŽE NAPRAVITI SAMO ON

Komentari

komentara

« Povratak