Dinamo dogovorio prodaju igrača u Englesku, ali posao je propao…

FOTO:

Nije tajna kako Dinamo Zagreb ima pravu gužvu u svojoj svlačionici pa se zbog toga očekuje još nekoliko odlazaka iz kluba.

Velike šanse za odlazak daju se BiH reprezentativcu Ameru Gojaku koji je ove sezone odigrao točno jednu minutu. Gojak je u Dinamo došao 2015., a ugovor s hrvatskim prvakom ima do sljedećeg ljeta pa se u klubu nadaju da i dalje stignu zaraditi na njegovom odlasku. Čačić ga je otpisao, ni ostali u Dinamu ne računaju na njega, ali zasad ga Dinamo nije uspio prodati.

Dinamo bi 25-godišnjeg Gojaka pustio za milijun i pol eura. Engleski mediji su danas plasirali vijest da je Gojak trebao doći u Norwich City, ali da mu je transfer propao zbog radne dozvole. Ranije su se kao zainteresirani spominjali Sheffield United i West Bromwich Albion, ali do transfera nikad nije došlo.

Ranije se pisalo da ga žele Inter Miami, Empoli i Salernitana. Što se Dinama tiče, transfer u MLS uopće nije upitan, samo se još ne zna želi li Gojak karijeru nastaviti u Europi ili pokušati u SAD-u. Inter iz Miamija bi želio dovesti cijeli niz igrača, a jedan od njih je Lionel Messi, koji bi mogao doći po isteku ugovora s PSG-om.

Komentari

komentara

« Povratak