DINAMO DOGOVORIO SJAJAN PRIJATELJSKI SUSRET: Evo kada će igrati protiv Zrinjskog!

FOTO:

Dok se čekaju prve vijesti s ljetnog mercata, u Maksimiru se radi na drugim poslovima vezanim uz funkcioniranje kluba. Posebice na još boljem povezivanju navijača i Dinama, ne samo u Hrvatskoj.

U listopadu, u vrijeme reprezentativne stanke, zagrebački klub planira gostovanje u – Mostaru! U gradu na Neretvi odigrali bi prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim, bivšim klubom trenera Sergeja Jakirovića. S obzirom koliko Modri imaju navijača u tom dijelu susjedne države, očekuje se pravi spektakl, pišu Sportske novosti.

Ne samo to, aktualni prvaci Hrvatske bi osim utakmice odradili i mini-pripreme, ostali nekoliko dana. Osim što bi igrači trenirali, posebno bi se naglasila simbioza s plavim poklonicima. U Mostaru se planira organizacija Plave noći i još druženja s navijačima. Sve je to na tragu onoga što su novi ljudi nakon demokratskih izbora obećali, a to je povećanje broja članova i širenje “planeta Dinamo”.

Nije to sve. Nogometni klub Trnje jedan je od najstarijih zagrebačkih klubova, a ove godine obilježava 100 godina od osnutka. U rujnu će tim povodom Dinamo odigrati prijateljsku utakmicu sa stogodišnjakom, bit će to također poseban spektakl. Inače, u planu jest za društvo iz Maksimira da u budućnosti gostuje na proslavama klubova iz Zagreba i okolice, sve to ide u onu priču oko što intenzivnijeg približavanja Dinama svojim navijačima i daljnjeg brendiranja kluba.

Naravno, nastavit će se i “projekt Dinamovo”. Riječ je o projektu kojim Dinamo dolazi među svoje članove u kvartove metropole. Prvi kvart gdje je bilo organizirano Dinamovo bio je Dubrava. Na tom događaju u svibnju na igralištu Osnovne škole Vjenceslava Novaka bili su organizirani turniri za djecu i odrasle, cjelodnevne aktivnosti i radionice, nagradne igre i koncert.

Komentari

komentara

« Povratak