DINAMO GA PRODAO ZA MILIJUN EURA: Pogledajte što je danas napravio Komnen Andrić!

FOTO:

Srpski napadač, Komnen Andrić, prešao je iz Inter Zaprešića u Dinamo početkom 2019. godine za nešto manje od 800 tisuća eura.

U dresu Dinama upisao je 53 nastupa te je pritom postigao 16 golova i sedam asistencija. No, mnogi su mišljenja kako Srbin nije dobio pravu priliku u hrvatskom velikanu pa je zbog toga čak morao ići na posudbe u Inter i čak rusku Ufu. Na kraju je stigao rastanak poslije tri i pol godine. Modri su ga prodali u francuski Clermont za milijuna eura.

A početak u Francuskoj bio je zaista neobičan s obzirom da je Clermont u prvom kolu na svom stadionu teško stradao od strane moćnog PSG-a. Naime, Messi i društvo utrpali su čak pet golova u mrežu Clermonta. Komnen Andrić je odigrao cijeli susret, ali bez učinka.

I onda u drugom kolu se otvorilo, i to kako. Clermont je u drugom kolu kao gost svladao Reims 4:2, a dva gola postigao je upravo Komnen Andrić! Da stvar bude luđa, Clermont je na poluvremenu gubio 2:0, a onda kreirao veličanstveni preokret u drugom dijelu.

Upravo je Andrić postigao prvi i drugo gol Clermonta, a preostale golove postigli su Muhammed Cham i Jeremie Bela. Inače, Komnen je na terenu bio do 76. minute.

Komentari

komentara

« Povratak