DINAMO IDE JAKO: Evo po koga idu nakon Pjace!

FOTO:

Marko Pjaca uskoro će opet postati igrač zagrebačkog Dinama, i to nakon čak dugih osam godina. No, to nije sve.

Talijanski novinar Lorenzo Lapore piše kako Dinamo završava transfer Marina Šotičeka iz Lokomotive. Dinamo bi za krilnog napadača navodno platio oko tri milijuna eura, uključujući bonuse. Lepore otkriva i da je Basel poslao ponudu Lokomotivi, no Dinamova je zasad bolja te je bliže dovođenju jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Podsjetimo, početkom lipnja pisalo se da bi Dinamo mogao dovesti tri igrača Lokomotive: Šotičeka, golmana Nikolu Čavlinu i ofenzivca Lukasa Kačavendu, koji je period posudbe proveo oporavljajući se od teške ozljede koljena.

Prema podacima Transfermarkta, Šotiček je bio u Vinogradaru, odakle je stigao u Lokomotivu i igrao za njezine mlađe uzraste. U sezoni 2022./2023. upisao je 12 nastupa za sastav trenera Silvija Čabraje, dok mu je prošla sezona 2023./2024. bila prva cijela u seniorskom nogometu.

U SuperSport HNL-u odigrao je 30 utakmica i zabio devet golova uz jednu asistenciju, dok je u SuperSport Hrvatskom kupu nastupio četiri puta. Ugovor s Lokomotivom vrijedi mu do ljeta 2027., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak