DINAMO JE DODAO GAS: Modri sredili četvrto pojačanje za novu sezonu!?

FOTO:

Dinamo Zagreb zasad se pojačao sa tri vrlo zanimljiva igrača, a to su Josip Drmić, Robert Ljubičić i Boško Šutalo. A čini se kako bi u narednim danima mogla doći objava i četvrtog posla.

Naime, prije nekoliko dana povremeni hrvatski reprezentativac, Matej Mitrović, raskinuo je ugovor s belgijskim velikanom Club Bruggeom. Odmah nakon te vijesti pojavila se i ona da bi karijeru mogao nastaviti u Dinamu. Objavio ju je tada belgijski Nieuwsbald, koji je pisao da su za Mitrovića zainteresirana još dva hrvatska kluba. Šuškalo se kako su u pitanju Osijek i Rijeka.

Bivši hrvatski reprezentativac prošle je godine produljio ugovor s belgijskim klubom do 2024., ali je nakon samo jedne sezone došlo do raskida suradnje. Prošle sezone odigrao je tek pet utakmica i na travnjaku proveo 307 minuta. Ipak, čini se da se to nije narušilo interes Dinama.

Kako pišu belgijski mediji, ali i kako se doznaje iz menadžerskih krugova, Dinamo aktivno radi na dovođenju Mateja Mitrovića te bi posao mogao biti zaključen ovog tjedna. Hrvatski prvak ima samo jednog konkurenta u tim pregovorima, a radi se o indijskim Kerala Blastersima, koje će Mitrović, navode Belgijci, odbiti da bi došao u Dinamo.

BOMBA EKSPLODIRALA U SPLITU: HAJDUK DOVEO BIVŠEG IGRAČA DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak