DINAMO JE OPET U FIFA-i: Evo kakve ocjene su dali igračima Dinama!

FOTO: Marko Prpić / Pixsell / EA Sports

Dinamo Zagreb jedini je hrvatski nogometni klub licenciran u FIFA-i 19, a sada su poznate i ocjene Dinamovih igrača. Raspon ocjena kreće se između 59 i 75, a većina zagrebačkih plavih dobila je srebrne kartice. Najbolje ocjene dobili su Dani Olmo i Emir Dilaver.

Još 20. kolovoza Dinamo Zagreb objavio je da će, uz Football Manager i PES 2019, biti licencirani klub i u novoj FIFA-i. Prava je to potvrda da su se odlučili predstaviti i brendirati mlađoj publici, odrasloj u digitalnom okružju. Nažalost, Dinamo se nije uspio plasirati u Ligu prvaka, zapeli su na zadnjem ispitu protiv Young Boysa, ali i dalje imaju priliku napraviti dobar rezultat u Europa ligi.

Dinamovci se prema ocjenama u nadolazećoj FIFA-i nemaju čega sramiti. Najbolje ocijenjeni igrači su zasluženo veznjak Dani Olmo i branič Emir Dilaver s ocjenom 75. Usporedbe radi, jednaku ocjenu ima napadač Lyona Moussa Dembélé, Nigerijac Ahmed Musa i branič Espanyola Naldo. Ocjenu manje dobio je samo Kévin Théophile-Catherine, dok su 73 dobili Marko Gavranović, Arijan Ademi i Petar Stojanović. Zanimljivo, među najbolje ocijenjenim igračima Dinama nema nijednog Hrvata. Šitum, Leovac i Livaković dobili su 72. Očekivano, najlošiju ocjenu dobio je treći vratar Dinko Horkaš.

Zbog dobrih ocjena i pristupačne cijene Dinamovce ćemo vjerojatno viđati i u FIFA Ultimate Teamu (barem mi koji igramo tek povremeno). Olmo ima vrlo dobro raspoređene ocjene za veznjaka, kao i Dilaver za braniča, ali posebno je zanimljiv Mislav Orišić koji je s ocjenom 87 za brzinu najbrži igrač Dinama. 

JAKA EKIPA: OVI MEGA IGRAČI ĆE BITI SLOBODNI NA TRŽIŠTU OD 2019.!

SJAJNO SE ZABAVLJAJU: Alvaro Morata preko Instagrama podbada Kovačića!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak