DINAMO MIJENJA TRENERA? Navijači okrenuli leđa Čačiću…

FOTO:

Ante Čačić stigao je 21. travnja ove godine na klupu Dinama. Tek nakon pola godine uspio je napraviti negativni niz od dva poraza zaredom. Kobni su bili Milan u Europi te Osijek u domaćem prvenstvu. Ujedno, ovo je i treća utakmica zaredom bez pobjede.

Današnji susret u Gradskom vrtu kod Osijeka bio je otežan zbog magle, a ključni trenutak utakmice dogodio se u 85. minuti kada je zabio pomalo zaboravljeni Ramon Mierez. Dinamo je u završnici imao dvije velike prilike, ali ih nije iskoristio.

Na poraz protiv Osječana navijači Dinama su na klupskoj Facebook stranici ostavili brojne komentare, a ovo su samo neki od njih:

“Glavu gore. Nema plakanja. Samo Dinamo!”

“Ante odlazi ako ne večeras onda nakon Chelsea. A uopće je pitanje da li je utakmica regularna i da li je ovaj gol uopće regularan.”

“Rene Poms svaka čast, Ante Čačić katastrofa.. zaslužena pobjeda Osijeka. Čačiću vrijeme je…”

“Netreba dramatizirati puno treba se pojacati u zimi cacic se kockao i izgubio jbg bit ce bolje treba odigrat musku utakmicu u londonu i zavrsit s tom evropom i onda se mora uzet 6 bodova protiv sibenika i rijeke prije pauze u kojoj treba dovest barem 2 pojacanja”

“Ante vrijeme je…”

“Gospodinu Čačiću se zahvalit na svemu i poslat ga u mirovinu”

Komentari

komentara

« Povratak