Dinamo napustio prvi igrač ove sezone!

FOTO:

Odmor je tek počeo, a Dinamo je ostao bez svog prvog igrača ove zime. Jonas Gomes de Sousa ili skraćeno samo Jonas napustio je Maksimir nakon samo šest mjeseci.

On je u Dinamu bio samo na posudbi, odigrao je 22 utakmice, ali trenera Ivajla Peteva očito nije zadovoljio, u njemu nije pronađen zamjenik za Arijana Ademija. Stoga se vratio u matični klub Flamengo, a odmah je proslijeđen na novu posudbu, otišao je u Coritibu.

– Sretan sam što sam došao ovdje, nadam se da ćemo ostvariti puno pobjeda zajedno. Moja uloga u momčadi je oduzimanje lopte, veliki sam borac i za mene nema izgubljene lopte. Uvijek ću davati sve od sebe i nadam se da će navijači to cijeniti, poručio je Jonas nakon potpisa za novi klub.

Inače, u Dinamo je stigao početkom lipnja ove godine, a Zoran Mamić tada je bio zadovoljan.

“Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo, rekao je Mamić koji je nedugo nakon toga napustio Maksimir, a sada je, eto, to napravio i Jonas.

Izvor: večernji.hr

Komentari

komentara

« Povratak