Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica. S njima se može i na skupine Lige prvaka

FOTO:

Dinamo od sutra, 30. lipnja, u prodaju pušta godišnje ulaznice za sezonu 2022./2023. Navijači koji ih kupe moći će do kraja sezone ići na sve utakmice u HNL-u, Kupu, Superkupu te na sve europske utakmice u kvalifikacijama, skupinama i eventualnoj nokaut-fazi bilo da je riječ o Ligi prvaka, Europa ligi ili Konferencijskoj ligi.

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna
Tribina zapad dolje 1800 kuna

Iz klube su priopćili da je godišnje ulaznice moguće kupiti gotovinom, karticama i na rate. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Godišnja članarina za osobe do 18 godina stoji 40 kuna, za osobe od 18 do 60 godina 60 kuna, a za starije od 60 godina 40 kuna. Svatko tko se učlani u klub odmah ima pravo kupiti godišnju ulaznicu s popustom, a ima i 10 posto popusta u klupskim dućanima.

Cijene godišnjih ulaznica uz članski popust:

Tribina sjever dolje 550 kuna
Tribina sjever gore 550 kuna
Tribina zapad gore 900 kuna
Tribina zapad dolje 1400 kuna

Za djecu do 12 godina roditelji mogu, nevezano jesu li članovi ili ne, dobiti besplatnu godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore. Za tribinu sjever gore u novoj sezoni bit će otvoreni posebni odvojeni ulazi između istočne i sjeverne tribine stadiona (ulaz s Maksimirske cesta).

Godišnje ulaznice mogu se kupiti na Ticket Pointu na maksimirskom stadionu te online na OVOM linku uz napomenu da se članski popust može iskoristiti samo pri kupnji godišnje na Ticket Pointu, a ne online.

“Vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23. imat će pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima kroz cijelu sezonu. Pogodnost se odnosi na gostujuće utakmice koje će biti otvorene za navijače Dinama, odnosno za gostujuće navijače”, priopćio je Dinamo.

Preduvjet za kupovinu godišnje ulaznice za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su godišnje ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

DINAMO JE DODAO GAS: MODRI SREDILI ČETVRTO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!?

Komentari

komentara

« Povratak