DINAMO ODBIO PRVU PONUDU ZA SUČIĆA: Evo koliko traže za mladog veznjaka!

FOTO:

Mladi 20-godišnji veznjak, Petar Sučić, našao se na radaru novopečenog talijanskog prvoligaša Coma.

Como je u Maksimir poslao ponudu vrijednu sedam milijuna eura, još milijun eura bonusa i 20 posto od buduće prodaje, no to nije zadovoljilo upravu Dinama pa je stigao odbijanac. Kako Index doznaje, Dinamo za svog 20-godišnjeg veznjaka traži oko deset milijuna eura, a taj iznos Comu je previše i nema namjeru bitnije povisiti svoju ponudu. Kako trenutačno stvari stoje, transfer je daleko od realizacije, a Dinamu se ne žuri s prodajom budući da još nema adekvatnu zamjenu za Sučića, iako na tome radi.

Iako je u Dinamu odigrao samo jednu sezonu i prometnuo se u jednog od najvažnijih Jakirovićevih igrača, Sučić nema ništa protiv odlaska u Como. Dapače, Serie A vidi kao veliki izazov i rado bi otišao u Italiju.

No, pitanje je koliko je to realno s trenutačnim Dinamovim zahtjevima. Talijani jako dobro znaju da su prošlog ljeta iz Maksimira za bitno manji iznos od deset milijuna eura otišli standardni hrvatski reprezentativci Dominik Livaković i Luka Ivanušec. Teško je očekivati da će Como toliko ponuditi.

Sučić je u Dinamo došao u siječnju 2022. iz Zrinjskog za 200.000 eura. Tog ljeta posuđen je nazad Zrinjskom u kojem ga je vodio Sergej Jakirović, a Igor Bišćan ga je prošlog ljeta poveo na pripreme u Sloveniju. Iskoristio je priliku, probio se u prvu momčad i prošle sezone upisao 43 nastupa, dva gola i dvije asistencije.

Komentari

komentara

« Povratak