DINAMO OSTAJE BEZ KAPETANA: Ademi ide u Kinu, a evo tko će biti njegova zamjena!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je razbio najvećeg rivala Hajduka s visokih 4:0. Mnogi su uvjereni kako je rezultat mogao bez problema biti i veći, ali je Ante Čačić odlučio pokazati milost prema Splićanima.

No, navijače Dinama sada brine mogući odlazak kapetana Arijana Ademija u daleku Kinu. Zanimljivo, o tome se pisalo nekoliko sati uoči početka velikog derbija, a priče su se pojačale nakon pobjede jer je Dinamo vjerojatno osigurao novi naslov prvaka.

Štoviše, čak je i reakcija navijača Dinama bila uglavnom pozitivna oko odlaska Ademija jer smatraju kako je njihov veliki kapetan zaslužio osigurati egzistenciju. Pa makar to bilo u Kini.

Kako pišu SN, Ademi je već krajem siječnja tražio transfer, no Čačić ga tada nije pustio. Sada kada je prvenstvo riješeno, kapetan bi mogao dobiti zeleno svijetlo za odlazak iz kluba u kojem je od 2010. godine.

Sjajni 31-godišnji Makedonac je u Dinamu od 2010. godine, a miljenika navijača Transfermarkt procjenjuje na četiri milijuna eura. Dinamo za njega već ima spremnu zamjenu. Ode li Ademi u vezni red će ući Robert Ljubičić, dok će na lijevog beka biti prebačen Mauro Perković koji je ove zime stigao iz Istre 1961.

Komentari

komentara

« Povratak