DINAMO OTPISAO JOŠ JEDNOG IGRAČA: Karijeru nastavlja u 2. Bundesligi!?

FOTO:

Izgleda kako hrvatski prvak Dinamo Zagreb nije završio s čišćenjem u svojoj svlačionici. Iz Dinama su otišli Marko Tolić, Mario Ćuže i Niko Janković, sada će im se pridružiti još jedan igrač.

Naime, mjesta u ekipi Dinama više nema za lijevog beka Daniela Štefulja. Njega je Dinamo kupio od Rijeke u siječnju 2021. godine za milijun eura i ostavio ga na posudbi na Rujevici te se 23-godišnji lijevi bek vratio s posudbe na ljeto. U Dinamu je bio dvije godine, ali se nije uspio nametnuti nijednom od niza trenera koji su vodili prvu momčad.

U veljači ove godine otišao je na posudbu u Celje i nakon što se vratio ovog ljeta Bišćan ga je poveo na pripreme. Dao mu je šansu, koristio ga je na lijevom, pa čak i na desnom beku, ali njime nije bio zadovoljan i više na njega ne računa.

Štefulj je prebačen u skupinu igrača koji treniraju odvojeno od ostatka momčadi i koji čekaju rješenje svojeg statusa bilo da će s njima biti raskinuti ugovori ili će biti prodani. Štefulj ugovor s Dinamom ima do ljeta 2026. godine, ali bi ga se klub rado riješio.

On je bio jedan od pokušaja stare uprave da riješi gorući problem lijevog beka. Prije njega je stigao Marijan Čabraja iz Gorice za 1.6 milijuna eura, a nakon njega i Petar Bočkaj koji je Osijeku plaćen 2.7 milijuna eura.

Inače, Index.hr piše kako postoji interes za Štefulja iz druge njemačke lige.

Komentari

komentara

« Povratak