DINAMO OTVARA NOVČANIK: Hrvatski prvak dovodi napadača za 800 tisuća eura!

FOTO:

Dinamo Zagreb još uvijek nije obavio prvi ulazni transfer ovog ljeta. To će, prema svemu sudeći, biti Nikola Čavlina koji će se tako samo vratiti u Dinamo, ali bi onda odmah trebao biti proslijeđen u Osijek na jednogodišnju posudbu. Navodno taj posao nije povezan s Mierezom. Lokosima će pripasti oko 750 tisuća eura.

No, sada stižu nove vijesti u vezi Dinama. Naime, klub iz Maksimira završavala novi veliki posao ovog ljeta. Radi se o 22-godišnjem napadaču Nicolasu Milanoviću, Hrvatu iz Australije koji je trenutni član tamošnjeg prvoligaša Western Sydney Wanderersa.

O njegovom transferu u Dinamo pišu dvije navijačke stranice tog kluba, koje navode da će hrvatski prvak za Milanovića isplatiti odštetu od 800 tisuća eura uz pravo na 20 % od idućeg transfera.

Milanović najčešće igra na poziciji lijevog krilnog napadača, a može zaigrati i na desnoj strani kao i na mjestu ofenzivnog veznjaka. U australskom prvenstvu je ove sezone u 25 nastupa imao devet golova i pet asistencija. Posebno je dobar bio u proljetnom dijelu sezone pa je od veljače zabilježio šest pogodaka i tri asistencije.

Milanović je rođen u australskom gradu Penrithu u blizini Sydneyja, no posjeduje i hrvatsko državljanstvo. Ove sezone bio je uvršten i u All-Star momčad hrvatskog prvenstva, a ima dva nastupa za U-23 reprezentaciju Australije.

Komentari

komentara

« Povratak