DINAMO SLABO IZGLEDA: Evo što je Čačić rekao nakon kiksa kod Slavena!

FOTO: HINA

Slaven Belupo i Dinamo u susretu su 20. kola u Koprivnici igrali 1-1 (1-1). Dinamo je poveo u otvaranju susreta preko Josipa Drmića (3), a na 1-1 poravnao je Nikola Jambor (32).

“Gledajte, rezultat je realan, Slaven je zasluženo došao do boda. Bila je jako teška utakmica. Nisu bili dobri uvjeti, iritantni su bili za igru, podloga je bila teška, vjetar nam je pomagao u prvom poluvremenu, dok u drugom nije”, rekao je Čačić nakon utakmice u Koprivnici.

“Slaven je bio sjajan u sredini terena, dobio je puno duela, kontrolirao igru. U drugom poluvremenu smo domaćinu dopustili nekoliko kontranapada iz kojih smo mogli primiti gol. Nije to bio pad, to je bio prividan pad jer su oni sve prilike stvorili iz naših napada i naših pogrešaka. Na kraju se taj bod piše i okrećemo se novoj utakmici.”

Dinamu slijedi utakmica s Istrom. “Istra je dobra momčad, u dobroj formi i bit će to derbi kola.” S druge pak strane Slaven Belupo će u goste kod Osijeka.

Vodeći Dinamo sada ima 46 bodova, osam više od drugog Hajduka, dok je Slaven Belupo stigao na četvrto mjesto sa 28 bodova, jednim više od pete Istre 1961 i šestog Varaždina.

Za analizu utakmice Hajduk – Rijeka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak