Dinamo to najbolje radi: Bojan Knežević i Vinko Soldo potpisali nove ugovore

FOTO:

Dinamo itekako zna kako tretirati svoje mlade zvijezde. 20-godišnji Bojan Knežević i 19-godišnji Vinko Soldo potpisali su nove ugovore s matičnim klubom.

Velike nade

Čelnici Dinama danas su višegodišnjim ugovorima vezali još dva mlada nogometaša; novu vjernost s hrvatskim prvakom potpisali su Bojan Knežević i Vinko Soldo. Modri su tako nastavili s ranije započetom pričom, u kojoj žele što u Maksimiru dulje zadržati svoje mlade igrače, piše goal.hr. Podsjetimo, nove ugovore s hrvatskim prvakom proteklih su dana potpisali Ante Ćorić, Filip Benković, Armin Hodžić, Dominik Livaković, Borna Sosa, Nikola Moro i Davor Lovren, a sada su to napravile još dvije modre nade…

Romeo Jozak je zadovoljan odrađenim poslom: “Danas smo potpisali nove profesionalne ugovore s naša dva mlada igrača, obojica su potpisali do ljeta 2022. godine. Bojan Knežević je rođen 1997. godine, a Vinko Soldo je još godinu dana mlađi i predstavnike je ‘čudesne’ generacije 1998. godišta. U šali smo se prisjetili trenutka iz Čilea kada zbog slomljenog nosa nije mogao zaigrati protiv Malija, a siguran sam kako bi s njim na terenu ta utakmica bila puno teža”, krenuo je sportski direktor Dinama pa nastavio:

“Dinamo ovo vjerojatno radi i najbolje na svijetu. Odlično proizvodimo i afirmiramo mlade nogometaše. Obojicu ste već vidjeli na djelu jer su zaigrali u modrom dresu. Potpisivanjem ugovora dobili smo na sigurnosti, ali i njima je sada puno lakše. Radi se o talentiranim i karakternim mladićima na koje ozbiljno računamo. Oni bi trebali biti nositelji Dinama.”.

Bivši nogometaš Dinama završio nogometnu karijeru: Posljski klub priredio mu prekrasan oproštaj

Svoje zadovljstvo pokazao je i  trener Petev: “Neću puno pričati. Zadovoljan sam i sretan što su oboje ostali s nama, želim im puno sreće i zdravlja, pa i da u potpunosti ispune svoje potencijal. Pred njima je velika budućnost, a to znači da bi mogli zaigrati u velikim klubovima”.

Knežević i Soldo oduševljeni

Bojan Knežević je bio vrlo kratak: “Velika mi je čast i zadovoljstvo, ovo je znak da u klubu ozbiljno računaju na mene. Sada se moram na treninzima i utakmicama još više nametnuti, dokazati se i biti što bolji” jasan je Knežević.

Ovaj je događaj za Vinka Soldu, još jednog zagrebačkog dečka velika stvar: “Drago mi je što kao većina igrača iz generacije 1998. godišta ostajem ovdje, što sam potpisao novi ugovor, pa sam i dalje dio ovog projekta. Zahvaljujem se svima na ukazanoj prilici, vjerujem da ću igrama na terenu svima i dokazati kako sam zaslužio ovaj novi ugovor” poručio je Vinko Soldo, pa dodao:

“Nisam želio ići u inozemstvo, mislim da je ovo za mene puno bolji put. Tu sam kod kuće sa svojom obitelji, vjerujem da ću se lakše ovdje formirati kao igrač. Vani je taj put ipak znatno teži”.

Komentari

komentara

« Povratak