DINAMO TRAŽI NAPADAČA: Dolazi mladi hrvatski reprezentativac!?

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb tek će u ponedjeljak započeti pripreme za novu sezonu. Uvodni dio će biti u Zagrebu, a onda će cijela momčad otići u Austriju na glavni dio priprema.

Sportski direktor kluba, Marko Marić, radi na dovođenju novih igrača, ali još uvijek nema pojačanja. Međutim, Dinamo je danas potvrdio kako su iz Lokomotive vratili mladog vratara Čavlinu za nekih 700 tisuća eura. Ovaj 22-godišnji golman potom je odmah proslijeđen u Osijek na jednogodišnju posudbu.

Pred vratima je Marko Pjaca, ali čeka se službena potvrda tog posla. Također se zna kako Modri žele osnažiti ekipu na gotovo svakoj poziciji, a posebno se to odnos na napadača. Naime, proteklih tjedan dana vidjeli smo mnogo igrača koji su povezivani s Dinamom. Sada je u fokusu mladi Beljo kojeg želi i Hajduka, a danas se pojavila priča kako žele mladog napadača Šimića iz Salzburga.

Sin Darija Šimića je prošle sezone u 38 utakmica zabio tek šest golova uz dvije asistencije, a prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura. Traži klub u kojemu bi bio prva opcija, a pojavila se mogućnost da dođe i u Dinamo.

No, postavlja se pitanje može li klub iz Maksimira parirati puno snažnijim klubovima kada su u pitanju financije..

Komentari

komentara

« Povratak