Dinamo traži pojačanja: Je li ovo trojac za “rušenje” Rijeke?

FOTO:

Dinamu pod hitno trebaju pojačanja. To već svi dobro znamo s obzirom da su tijekom ljeta ostali bez nekoliko ključnih igrača. Naravno, Pjaca i Rog se nikako ne mogu nadomjestiti, a dojma smo da Andrijašević nije dobio pravu priliku u dresu Dinama.

A danas upravo Franko Andrijašević radi razliku u dresu Rijeke koja izgleda sjajno i moćno pod vodstvom Keka te su kako sada stvari stoje spremni uzeti titulu.

“Prvo ćemo tražiti pojačanja u domaćem dvorištu”, bile su riječi Marijana Vlaka, sportskog direktora, prije nekoliko dana.  S tim riječima je najavio kako će Dinamo gotovo sigurno pronaći nekoga u HNL-u, a materijala sigurno ima i vjeruje se da postoji nekoliko igrača koji su dostojni igranja u Dinamu.

Naravno, Dinamo prati situacije diljem svijeta i mnogi manageri šalju poruke na Maksimirsku 128 u nadi da će Dinamo uzeti baš njihovog igrača. Priča se kako je ponuđeno preko stotinu igrača, a to se mora priznati da je široka ponuda.

Kao prvi pick nameće se Filip Bradarić, koji igra sjajno u Rijeci. Filp je dijete Hajduka, ali je 2015. godine prešao u Rijeku unatoč negodovanju Torcide. Do transfera je naravno došlo jer su Hajduku potrebni novci zbog ogromne financijske krize koja trese Poljud već nekoliko godina pa im zbog toga ključni igrači redovito pojačavaju glavne rivale u prvenstvu.

Jako teško da će doći do ovog transfera jer radi se o igraču koji je među najboljima u dresu Rijeke, a i mora se nešto pitati gospodina Keka koji baš i nema zadnju riječ s obzirom na redovite odlaske glavnih igrača. Uopće ne treba sumnjati kako bi 24-godišnji veznjak pojačao Dinamo i očvrsnuo njihovu veznu liniju.

Mnogo logičnije zato zvuči da će Modri pojačanja potražiti kod Lokomotive, koja je po mnogima zapravo Dinamo II. Tamo se najviše spominju Petar Bočkaj i Lovro Majer. Bočkaj je prošao školu Dinama, ali su nadležni smatrali da nije materijal za prvu momčad pa se skrasio u Maksimiru. Odlične partije u hrvatskom trećeligašu dovele su ga do Intera, a zatim do Lokomotive. Radi se o brzom i polivalentnom nogometašu. S druge strane često čujemo ime Majera koji je ove sezone eksplodirao. Dečko je pravi talent i također je izdanak fantastične škole koju ima Dinamo.

Još se spominju imena poput Leovac i Eduardo. S njima se navodno pregovara ali još ništa konkretno nismo dobili.

Jedno je sigurno, a to je da Dinamu pod hitno trebaju nova lica u momčadi jer trenutno djeluju jako skromno i bezidejno. Petev će imati puno briga ukoliko se nešto ne promijeni tijekom zimske stanke…

Komentari

komentara

« Povratak