DINAMO UZVRAĆA UDARAC: Je li ovo transfer koji može nadmašiti Perišića?

FOTO:

Hoće li aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb do kraja prijelaznog roka odraditi transfer za pamćenje? Vremena je sve manje jer prijelazni rok u HNL-u traje do šestog veljače.

Što se tiče zime, Dinamo je samo doveo Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa te novog Japanca, Takuya Ogiwaru iz Urawa Redsa. S posudbe su povučeni stoper Moreno Živković i napadač Fran Brodić, ali je li to dovoljno da Modri napadnu titulu?

Trener Sergej Jakirović jasno je dao do znanja kako bi u momčadi volio vidjeti Josipa Brekala, ali igračev agent priznao je kako je sve puklo nakon objave da je Arber Hoxha novi igrač Dinama.

No, čini se kako je došao novi preokret. Naime, talijanski novinar Nicolo Schira, isti onaj koji je među prvima objavio da se Ivan Perišić vraća u Hajduk i potpisuje ugovor na godinu i pol, navodi da je Dinamo ponovno u igri za Brekala.

“Salernitana nije uspjela ponudom uvjeriti Brekala. Dinamo Zagreb ga i dalje pokušava dovesti na posudbu do ljeta”, objavio je Schira na svom profilu na X-u najavivši mogući dolazak još jednog kapitalca u HNL. Perišić je neusporedivo veće ime od Brekala, ali i ovaj bi posao odjeknuo, posebno u kontekstu borbe za titulu koja dugo nije bila neizvjesnija.

Što mislite,  hoće li Dinamo na kraju ipak dovesti Brekala?

Komentari

komentara

« Povratak