DINAMOV KAPETAN IDE NA EURO: „Nisam požalio što sam zaigrao za Makedoniju, na granici nas je čekao premijer!“

FOTO:

Sjeverna Makedonija slavi svoj najveći nogometni uspjeh u povijesti. Pobjedom protiv Gruzije uspjeli su izboriti prvi odlazak na europsku smotru, dogodine će u skupini C nastupati s Nizozemskom, Ukrajinom i Austrijom.

Dinamov kapetan Arijan Ademi bio je važan kotačić u planovima izbornika Angelovskog, za Sportske novosti je opisao kako je sve izgledalo poslije velike pobjede.

“Znalo se da će biti teška utakmica, jer je ulog bio prevelik. Nikada nismo išli na veliko natjecanje i za mnoge od nas ovo je bila prilika generacije. Presretan sam.” – rekao je Ademi, njegove sunarodnjake je legendarni Goran Pandev poslao na Euro te postao nacionalni junak.

VELIKI TRANSFER: DANI OLMO POTPISUJE ZA EUROPSKOG VELIKANA!?

“Nakon utakmice imali smo let za Skoplje iz kojeg su nam dolazile nestvarne scene. Imao sam osjećaj da će svi biti na dočeku. Ipak, zbog guste magle avion je sletio u Prištinu te smo otamo išli autobusom. Na granici nas je dočekao premijer i čestitao nam na prolasku.” – rekao je rođeni Šibenčanin s makedonskim korijenima.

“Nikad nisam žalio zbog svojih odluka. Kada sam odlučio zaigrati za domovinu mojih djedova, dao sam se 100 posto u tu priču. Isto kao za Dinamo, idem maksimalno u svaku utakmicu i dajem cijeloga sebe.” – zaključio je Ademi.

Komentari

komentara

« Povratak