DINAMOVA LEGENDA U EMOTIVNOM GOVORU: „Moja duša je s vama, živim za vas, bolji ste i možete pobijediti!“

FOTO:

Dinamovi igrači su odradili posljednji trening uoči puta u Španjolsku. Susret protiv Villarreala je na rasporedu u četvrtak od 21 sat, navijači Modrih vjeruju kako njihovi ljubimci mogu srušiti poznatu momčad i proći u polufinale.

Nogometašima Damira Krznara je podršku na zadnji trening u Maksimir došao pružiti legendarni Rudolf Belin, prava ikona zagrebačkog kluba i osvajač Kupa velesajamskih gradova 1967. godine. Belinov je posjet iznimno ugodno iznenadio Dinamovu momčad i stručni stožer i unio dodatnu dozu optimizma uoči novog okršaja sa Španjolcima, prenosi službena stranica GNK Dinama.

“Dečki moji, gospodo pravi dinamovci! Hvala vam za ovo, znajte da su sve moje misli vezane uz vaše igre. Čeka vas teška utakmica, ali – koja nije teška? Želim vam samo reći da ste bolji i da možete pobijediti! Bitno je da igrate svi za jednog i jedan za sve i da ponosno izađete s terena. A, ponosan si ako pružiš sve od sebe. Nogomet je jako zeznut jer ne možeš se toliko veseliti pobjedi koliko možeš biti tužan ako izgubiš i zato moraš dati sve od sebe. A, vi imate kvalitetu, budite uvjereni u to! Zamislite to ovako: u nogometu je najljepše zabiti gol, ali što je najljepše iza toga? Možda bi netko rekao novac, ali nije to nego – djevojka.

Znali smo ovdje igrati, ali kad me neka djevojka gledala, ma nije mi bilo važno tko je suparnik, moraš zabiti gol da bi joj se malo približio, ha ha ha… Moja je duša s vama. Znajte da vas pratim svugdje, živim za vas, a da vam iskreno kažem, kad vi igrate, ništa me ne boli. Dečki, vi znate, vi hoćete, možete, dobro ste vođeni, prijatelji ste! A kad je tako, kad ste prijatelji, onda nema zime, onda je uvijek sunce. Dečki, idemo dalje!” – rekao je u emotivnom govoru Rudi Belin.

Komentari

komentara

« Povratak