DINAMOVAC JE IKONA: Mislav Oršić postao najbolji igrač u FIFA-i!

FOTO:

Nogometna simulacija FIFA jedna je od najboljih i najpopularnijih igrica na svijetu. Naravno, tu se najviše prepoznaju pravi nogometni fanatici koji redovito igraju ovu nogometnu igricu, a glavni akter ove priče je igrač Dinama, Mislav Oršić.

Nogometaš Dinama proživljava najbolje dane u karijeri, a povratak u Dinamo Zagreb svakako je potez karijere. 26-godišnjak se još prošle sezone potvrdio kao veiko pojačanje hrvatskog prvaka, a fantastično igra i ove sezone. U 20 utakmica postigao je čak 16 golova, a tu su i 4 asistencije. Mislav je ovih dana vrlo tražen među igračima FIFA-e…

Naime, Oršić je u nedjelju postigao Hat-Trick u rušenju Rijeke na Rujevici, a to mu je donijelo mjesto u momčadi tjedna prema FIFA-i. Oršić je dobio karticu na kojoj je vrlo visoka ocjena 82, a fanove je fasciniralo kakve ocjene ima novopečeni hrvatski reprezentativac.

Mislavu su tako stavili: Agilnost 98, brzina sprinta 95, ravnoteža 95, ubrzanje 93, pucačka snaga 92, duga lopta 91 i odličnih 85 za završnicu. U prijevodu, igrač Dinama je najluđa kartica u povijesti FIFA-e kada su u pitanju igrači koji imaju ocjenu 82! Impresivno, zar ne?

Komentari

komentara

« Povratak