DINAMOVCI, JESTE LI ZADOVOLJNI? Evo tko je dobio nove ugovore u Maksimiru!

FOTO:

Danas je bio izuzetno zanimljiv dan za Dinamo Zagreb koji je odlučio kako će umiroviti broj 5 zbog kapetana Ademija. No, tu je važan detalj.

“Ipak, klub je istodobno donio odluku da će broj pet biti povučen iz upotrebe u plavoj svlačionici sve dok se Arijan Ademi ne odluči prestati aktivno baviti nogometom, odnosno dok ne zaključi svoju igračku karijeru. Do tog trenutka Dinamov broj pet bit će isključivo rezerviran samo za njega.”, stoji na službenoj stranici Dinama.

No, to nije sve! Kako prenosi Germanijak.hr nove ugovore s Dinamom potpisali su Josip Mišić, Dino Perić i Danijel Zagorac. Veznjak Mišić postao je ključni igrač pa je bilo sasvim logično da dobije novi ugovor. Zagorac je, iako je nominalno treći vratar, važan čovjek u svlačionici i premda ima već 36 godina, u Maksimiru su odlučili nagraditi njegove zasluge novim ugovorom.

Perić, koji je trenutno ozlijeđen, nije bio u klubu najplaćenijih, a kako se radi o standardnom prvotimcu, zaslužio je bolje financijske uvjete. Uz njih, nove bi ugovore trebali potpisati i mlađi igrači, Martin Baturina i Dario Špikić.

Što se tiče ostalih, očekuje se kako će novi ugovor potpisati Livaković, Petković i Ristovski. Oni su navodno već sve dogovorili, ali uprava kluba je zasad spustila rampu…

Komentari

komentara

« Povratak