DINAMOVCI U DELIRIJU: Spektakularno pojačanje na korak do Dinama!

FOTO:

Potpuno nova uprava kluba zagrebačkog Dinama pokušat će ne ponoviti komplicirani ljetni prijelazni rok koji smo vidjeli prošle godine. Dolazak Marka Marića na mjesto sportskog direktora daje čak i garanciju kako će se klub iz Maksimira posložiti kao pravi šampion.

A početak nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka zaista će biti maestralan. Naime, ugledni domaći sportski portal Germanijak.hr doznaje kako je Marko Pjaca na korak do povratka u Dinamo te kako ga dijele samo neki sitni detalji.

Kontakti između Dinama i Pjace postoje već neko vrijeme, u zadnje su se vrijeme intenzivirali, a sad kad je završila sezona, trebali bi postati i konkretni. Pjaca je, navodno, svima rekao da je Dinamo njegov prvi, da ne kažemo i jedini izbor!

Već neko vrijeme u medijima smo mogli pročitati kako postoji odštetna klauzula za Pjacu koja iznosi 1,5 milijuna eura, ali lako moguće da se ta svota i spusti. Naime, od tog iznosa polovica ide Pjaci (takav mu je ugovor s Rijekom), što znači da bi, ako se on odrekne dijela svog novca, odšteta mogla biti i manja.

Marko Pjaca napravio je pun pogodak vrativši se u Rijeku gdje se preporodio pod palicom Željka Sopića. Dobre partije u dresu Rijeke donijele su mu povratak u reprezentaciju Hrvatske te u konačnici i poziv na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. A u uzvratu finala Kupa protiv Dinama čak je dao nagovijestiti kako je puklo između njega i trenera.

Podsjećamo, Sopić je izvadio Pjacu poslije prvog poluvremena objasnivši kako ga je strah da se opet ne ozlijedi dok ga je Pjaca odmah po završetku utakmice u potpunosti demantirao…

Komentari

komentara

« Povratak