Dinamovi navijači bijesni nakon imenovanja Čačića: “Ovo je bolesno…”

FOTO:

Ante Čačić naslijedio je na Dinamovoj klupi Željka Kopića koji je jutros dobio otkaz nakon poraza 1:0 i katastrofalne igre u jučerašnjem derbiju na Poljudu. Dinamo je par sati kasnije objavio da će Čačić voditi momčad i to samo do kraja sezone, a onda će se tražiti novo rješenje.

Tako se Čačić vratio u Maksimir nakon deset godina, a ovo mu je prvi trenerski angažman nakon listopada 2020. kad je dobio otkaz u egipatskom Pyramidsu. Prije toga je dvije godine bio izbornik Hrvatske s kojom je 2016. otišao na Europsko prvenstvo, a otkaz je dobio kolo prije kraja kvalifikacija za SP 2018. nakon remija s Finskom u Rijeci 1:1.

Čačić je s Dinamom osvojio dvostruku krunu, imao je niz od 33 utakmice bez poraza, a morao je otići nakon poraza od Zagreba i loše tadašnje forme momčadi u prvenstvu. No, iako je imao dobre rezultate, Dinamovi navijači nisu bili zadovoljni Čačićem, a nezadovoljstvo su iskazali i danas nakon što ga je klub imenovao V.D.-om trenera.

Dinamovu Facebook stranicu zasuli su negativnim komentarima, ljutitim emotikonima te onima koji se glasno smiju. Negativni komentari su u većini iako je bilo i onih koji su pozdravili Čačićev dolazak/povratak na klupu. Ovo su samo neki od brojnih komentara:

“Pa takvih idiota nema nigdje. Sjebite sve do kraja, svaka vam čast.”

“Vi niste normalni.”

“Ovo što radite klubu je bolesno.”

“Kad misliš da ne može gore, uprava Dinama doda gas malo više i novi trener je Čačić. Sramite se.”

“Ako ste mislili da je Dinamo pod Kopićem bio dno, tek ćete sada vidjeti dno dna.”

“Čestitke upravi Dinama na prepuštanju naslova prvaka Osijeku, još jednom ste pokazali da vas nije briga za mišljenje navijača.”

“Zadovoljan sam ovim rješenjem. Iako ga mnogi omalovažavaju i ismijavaju (a uostalom, koga ne?), Čačić je vrlo iskusan trener koji je prošao i amaterske razine nogometa i borbe za prvoligaškim opstankom (Zadar, Dubrava, Inker), bio je u mladim reprezentacijama Hrvatske i Libije, uspješno je vodio Hrvatsku A reprezentaciju. Zna i osvajati trofeje (dupla kruna s Dinamom) kao i izboriti plasman u Ligu prvaka (Dinamo, Maribor). Prošao je u nogometu baš sve, sigurno je viša razina u odnosu na nekoliko naših prethodnih trenera i treba mu, kao i cijeloj momčadi Dinama dati punu podršku i pomoći mu da se ova sezona uspješno privede kraju uz novi naslov državnog prvaka.”

“Jebemti led. Je Zoki krimos i sve najgore, al po znanju i rezultatima je miljama od svih njih. Nisam mislio da ću ovo ikad reći, ali daj se vrati Zoki.”

Komentari

komentara

« Povratak