DINAMU PROPAO VELIKI TRANSFER: “Pa to je nepravda…”

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb praktički je dogovorio dolazak 19-godišnjeg alžirskog supertalenta koji se zove Yacine Titraoui.

Naime, Index.hr donosi kako je transfer od 550 tisuća eura propao nakon što su se zakomplicirali liječnički pregled i još neki detalji pa ga je Dinamo vratio u Alžir. Titraoui je bio u Zagrebu i trebao je potpisati, ali to se na kraju nije dogodilo.

Titraoui je jedan od najtalentiranijih alžirskih nogometaša koji je ponikao u najvećoj tamošnjoj akademiji i iz koje je izašlo nekoliko poznatih igrača. Dinamo ga je silno želio, ali nije želio s njim riskirati nakon što rezultati pregleda nisu bili najbolji. Alžirski mediji takav potez Dinama opisali su kao silnu nepravdu prema njihovom nogometašu, optuživši za propali transfer Dinamovu upravu.

“Yacine Titraoui je žrtva strašne nepravde zagrebačkog Dinama i nekih njegovih čelnika, istih onih koji su blokirali dolazak Monsefa Bakrara iz Istre. Titraoui je jako želio doći u Dinamo i prošao je liječnički pregled, suprotno onome što su pisali hrvatski mediji, ali posao je propao”, objavio je Fennec Football.

To je već treći transfer nekog afričkog nogometaša koji je ovog ljeta propao Dinamu. Prije Titraouija nije dogovoren spomenuti transfer Monsefa Bakrara za kojeg su njegovi agenti na kraju tražili previše novca, a prije toga Dinamo nije uspio realizirati dolazak Saif-Eddinea Khaouija. On je trebao doći kao slobodan igrač, ali je imao ogromne zahtjeve i Dinamo je odustao.

Komentari

komentara

« Povratak