DINAMU SE SMIJEŠE MILIJUNI: Dani Olmo radi transfer karijere!?

FOTO:

Nije tajna kako je Barcelona napravila golemu pogrešku jer je 2014. godine pustila Danija Olma da potpuno besplatno ode u Dinamo Zagreb.

Španjolac se u Zagrebu zadržao pet i pol godina pa je tako početkom 2020. godine napravio sjajan transfer u RB Leipzig koji ga je platio čak 29 milijuna eura prema Transfermarktu. Taj iznos uskoro će se povećati.

Naime, španjolski Fichajes javlja da bi Barcelona do kraja prijelaznog roka mogla dovesti upravo Danija Olma. Očekuje se da bi ga Katalonci platili više od 60 milijuna eura, a time bi profitirao i Dinamo koji prema dogovoru s Leipzigom ima pravo na 20 posto profita njemačkog kluba na ovom transferu.

Podsjetimo, Leipzig je dosad Dinamu računajući bonuse platio između 25 i 30 milijuna eura za španjolskog ofenzivca. Tako bi Dinamo dobio oko 10 milijuna eura ako Olmo ode u Barcelonu.

Katalonski div želio je zaključati prijelazni rok dovođenjem Bernarda Silve iz Manchester Citya, ali Pep Guardiola ne želi olako pustiti sjajnog ofenzivca pa tako traži čak 100 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak