Djevojka iz BiH kaže da je spavala sa zvijezdom Juventusa, ispričala je detalje!

FOTO:

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja, a jedno od pitanja je bilo je li ikada spavala s nogometašem. (večernji.hr)

“Jesam, Miralem Pjanić!”, odgovorila je Nurkić, a zatim je uslijedilo pitanje kakav je u krevetu: “Brz kao zec!”, napisala je Nurkić te otkrila detalje “o ponosu” nogometaša. “19”, napisala je. Neki joj pratitelji nisu povjerovali.

“Zašto bih lagala? To sada kažem jer sam tada bila nepoznata i nisam željela slavu preko nekoga. Smijem i na poligraf. Samo mislim da bi Balkan gorio od mojih priznanja.”.

Senada Nurkić rođena je 1991. godine u Tuzli. Dolazi iz siromašne obitelji, a postala je poznata sudjelovanjem u reality emisijama. Prije dvije godine priznala je da se bavi prostitucijom.

“Kad sam shvatila da se i u pjevačkom poslu sve vrti oko seksa, odlučila sam se ostaviti mikrofona, povući i naplaćivati usluge seksa. Moja cijena je 500 eura, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate.”, prenosili su srbijanski mediji njezinu izjavu.

S druge strane, Miralem Pjanić rođen je 1990. godine i također je iz Tuzle. U Juventusu igra od 2016. i prometnuo se u zvijezdu torinskog kluba pa su za njega zainteresirane brojne vrhunske momčadi. Pjanić je oženjen te ima sina.

MESSIJEVE IZJAVE ODJEKNUT ĆE NOGOMETNIM SVIJETOM: NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA TVRDI – ‘NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO’

OGORČENI KULEŠEVIĆ: „Ovo je sramota i nema smisla, protiv ove pošasti nismo mogli!“

HRVATSKI NOGOMET OVO NE PAMTI: EVO ŠTO SU OSJEČANI NAJAVILI NAKON SINOĆNJEG DVOBOJA KOD RIJEKE…

OČEKIVANE SCENE: Osječani bijesni napustili Rujevicu, suca Pajača zaštitari ispratili s terena…

Komentari

komentara

« Povratak