Djevojka iz BiH odbila Ronalda: Imam dečka, zakasnio je…

FOTO:

Cristiano Ronaldo najpraćenija je osoba na Instagramu s čak 230 milijuna pratitelja, više od njega ima samo – sam Instagram! (večernji.hr)

Slavni Portugalac prati samo 450 ljudi, a većinom se radi o slavnima i poznatima, popularnim profilima označenima plavom kvačicom. Tako se tu nalaze imena brojnih glumica poput Eve Longorije, Sofije Vergare, pjevačica Beyonce i Rite Ore, brojnih košarkaša kao što su Dwight Howard, Dwyane Wade.

Naravno, na listi je i njegova zaručnica Georgina, ali i brojni nogometaši, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić. Tu su i njegovi Portugalci Bruno Alves, Raul Meireles, Pepe, Coentrao i ostali, a na popisu se našao i Stipe Miočić.

Među odabranim društvom našla se i, široj javnosti nepoznata, Ivana Macanović, atletičarka koja je nastupala za AK Banja Luka. Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao.

“Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajka slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio.”, izjavila je Ivana.

MANDŽO IS BACK: SUPER MARIO POTPISUJE ZA TALIJANSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak