DOBILI ZABRANU: Evo na kojem stadionu se više ne smije igrati europski nogomet!

FOTO:

Petog listopada aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb doživio je jednu od najvećih blamaža u novijoj povijesti izgubivši na gostovanju kod Ballkanija.

Susret se igrao na stadionu Fadil Vokkri u Prištini. A sada je taj stadion vijest dana na Kosovu što se tiče sporta. Naime, UEFA je zabranila igranje posljednjeg susreta Ballkanija u skupini C Konferencijske lige koji će se igrati protiv Viktorije Plzen.

Ni samo izdanje, a ni teren ne zadovoljavaju kriterije. Odluku objašnjava sve lošijim stanjem travnjaka.

Umjesto u Prištini, Ballkani će tako utakmicu 5. kola protiv češke Viktorije Plzen (30. studenog u 20:45 sati) igrati u Albaniji, na stadionu Air Albania u Tirani. Kosovska je momčad na sada zabranjenom stadionu pobijedila Dinamo 2:0 u 2. kolu i izgubila od Astane 2:1 u četvrtom. Svoje domaće utakmice inače igra na stadionu u Suvoj Reci koji prima 3000 ljudi.

Ballkani je trenutačno drugi u skupini C s četiri boda, koliko ima i Astana, dok Viktoria ima maksimalan učinak od 12 bodova. Dinamo je zasad osvojio samo tri boda u 1. kolu protiv Astane (5:1), kod koje gostuje nadolazećeg četvrtka u 16:30 sati. U posljednjem kolu Dinamo u Zagrebu dočekuje Ballkani.

Komentari

komentara

« Povratak