DOBIT IDE U HUMANITARNE SVRHE: Dinamo omogućio navijačima da budu dio susreta s Villarealom!

FOTO:

Ne treba sumnjati da bi Maksimir bio ispunjen do posljednjeg mjesta u četvrtak, ali pandemija koronavirusa ipak to ne dopušta. Ipak, Dinamo se dosjetio kako će omogućiti navijačima da budu dio povijesnog spektakla.

Njihovi ljubimci se bore za ulazak u polufinale Europske lige, odlučeno da će se tiskati posebne, ekskluzive ulaznice za dvoboj protiv španjolske momčadi. Naravno, te ulaznice od 50 kuna neće omogućiti ulazak na stadion ali će biti vrijedna uspomena za svakog navijača koji se odlučiti kupiti „dragocjeni papirić“.

“Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati. Iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima. Novčana sredstva bit će donirana kroz rad zaklade u jednoj konkretnoj akciji, a nastavak priče moći ćete pratiti na stranici zaklade zakladanemapredaje.hr.” – napisali su priopćenje iz Dinama.

Spomenute ulaznice se mogu kupiti na Ticket Pointu, u fan shopovima te preko internetske stranice.

Komentari

komentara

« Povratak