DOBRE PARTIJE U TORINU: Nikola Vlašić opet mijenja klub!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, napravo je sjajan potez kada je odlučio otići na posudbu u talijanski Torino. Tamo je već odigrao čak 21 utakmicu ove sezone te je jedan od najboljih igrača u tom klubu.

No, talijanski mediji sada javljaju kako bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Torino. Naime, prema njihovim navodima Nikola Vlašić bi se mogao vratiti u Premiership, odnosno West Ham.

Vlašić je odmah po dolasku u Torino zauzeo mjesto u početnoj postavi momčadi za koju je u 19 ligaških nastupa zabio četiri i asistirao za dva gola. Talijanski Libero informaciju o mogućem odlasku Vlašiča predstavlja kao loše vijesti za Torino, navodi da se hrvatski reprezentativac preporodio pod vodstvom Ivana Jurića te da trener nije sretan s idejom da ga West Ham ponovno uzme.

Nikola je toliko dobar da je ove sezone na četvrtom mjestu u Ligama petice kada su u pitanju kreirane šanse (34). Iza sebe je ostavio velike face poput Salaha, De Bruynea, Kanea i čak Mbappea.

Torino je uzeo Vlašića na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa. Ostaje nam nekoliko dana za vidjeti hoće li ga West Ham zaista pozvati nazad. Inače, ovaj klub iz Londona je na jako lošem 16. mjestu u Premiershipu.

Za analizu utakmice Real Madrid – Atletico Madrid kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak