DOBRE VIJESTI U SUSJEDSTVU: Žuti i on riješili nesuglasice te važna karika nastavlja nastupati za BiH!

FOTO:

Veliko i neugodno iznenađenje priredio je prvi popis reprezentacije BiH za Ligu nacija. Izbornik Robert Prosinečki izostavio je jednog od ključnih igrača Zmajeva, vratara Bournemoutha Asmira Begovića. Prema njemu, Begoviću se nisu igrale prijateljske utakmice, Asmir je tvrdio da su to neistine.

Kako bilo, ovaj spor je završio na najbolji mogući način, sukob je riješen. Prosinečki i Begović su se našli u Sarajevu, raspravili o svemu i riješili probleme. Vratar Zmajeva će tako ipak stajati na golu protiv Sjeverne Irske i Austrije.

„Na obostrano zadovoljstvo otklonjene su sve dileme i Begović ostaje dio ove reprezentacije. Obavili su jedan konstruktivan razgovor i ako je bilo problema, to više nije slučaj“ – izjavio je Gordan Ciprić, pomoćni trener BiH reprezentacije.

Ovo će donijeti dodatno samopouzdanje obrani BiH jer u zadnjoj liniji imaju velikih problema. U prvim utakmicama Liga nacije mogli bi se naći u situaciji bez četvorice braniča, Vranješ i Bičakčić su sigurno otpali, dok su Nastić i Civić pod upitnikom.

Naši susjedi u subotu igraju protiv Sj. Irske u Belfastu, dok u utorak dočekuju Austriju u Zenici.

KAD NAS JE NETKO TAKO NAHVALIO? PORTUGALSKI IZBORNIK SJAJNO OPISAO HRVATSKU!

CURE NOVI DETALJI: Ćosićeve ulaznice prodavale su se za nevjerojatnu cifru!

Komentari

komentara

« Povratak