DOBRE VIJESTI ZA DALIĆA: U Švedsku dolaze dva standardna igrača!

FOTO:

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju zatekla je vijest o pozitivnom testu Domagoja Vide na koronavirus. Vida je igrao zaražen protiv Turske, a nije znao jer je HNS dobio tu informaciju tek na poluvremenu utakmice.

Dalić je protiv Turske (3:3) igrao u dosta šarenom sastavu, a čak tri nova imena su dobila priliku, riječ je o debitantima Čolaku, Pongrančiću i Bašiću. Hrvatske je igrala bez sjajnog Dominika Livakovića koji je imao koronu, a nije bilo ni standardnog Brune Petkovića iz istog razloga, no za Dalića su stigle dobre vijesti. Livaković i Petković dolaze u Švedsku i mogu igrati u dvoboju za ostanak u A skupini Lige nacija, prenosi gol.hr.

Umjesto Livakovića branio je Sluga koji se baš nije iskazao, a vratar Dinama trebao bi igrati protiv Švedske 14. studenoga.

“Mi smo danas uputili poziv Livakoviću i Petkoviću. Oni su danas dobili test da su negativni. Sutra će se Livaković priključiti u Stockholmu. Ako u ova dva treninga bude dobro, onda će on biti na golu. Očekujem da će biti zdrav”, poručio je izbornik.

Komentari

komentara

« Povratak