DOBRO MU JE I REKAO: Je li Rebić ovom izjavom razočarao trenera Milana?

FOTO:

Ante Rebić glavom je već bio izvan Eintracht Frankfurta, a pričalo se o transferu u Inter, no, dogovoren je dolazak u Milan. Hrvatski nogometaš najavljen je kao veliko pojačanje, ali Giampaolo ga očito ne voli.

Milan je večeras doživio novi udarac, a to im je četvrti poraz ove sezone. Imaju samo dvije pobjede te se nakon šest kola nalaze na mizernom 16. mjestu. Zanimljivo kako Ante Rebić u večerašnjem porazu od Fiorentine nije dobio ni jednu minutu!

Ante je upisao zasad upisao samo tri nastupa za novi klub. Protiv Verone je igrao 45 minuta, a potom je imao samo 8 minuta protiv Intera te 13 minuta protiv Torina. Naravno, u pitanju su oba poraza dok je novi došao večeras od Fiorentine. No, Ante večeras vjerojatno nije zaigrao iz razloga što je očito kritizirao taktiku trenera Milana.

Rekao je da bi trener Marco Giampaolo trebao promijeniti formaciju ako želi maksimalno iskoristiti njegove igračke kvalitete. Giampaolo je na klupi MIlana krenuo s formacijom 4-3-1-2 usprkos tome što je cijele pripreme uigravao formaciju 4-3-3 koju su mnogi očekivali i u natjecateljskim utakmicama.

“Kao klinac igrao sam šesticu ili osmicu, bio sam veznjak. Onda me sad 17 godina, dok sam igrao za RNK Split, tadašnji trener Ivan Matić prebacio na lijevo krilo i to sam ostao do danas”, rekao je Rebić pa dodao:

“Čim sam čuo da me Milan želi nazvao sam oca koji mi je rekao da prihvatim ponudu. Jako sam sretan ovdje, ponosan sam. Pričao sam i s Bobanom koji mi je objasnio što klub očekuje od mene. Želim pokazati da sam vrijedan Milana”, zaključio je Rebić.

Giampaoli je vjerojatno već bivši, a za Rebića dolaze bolji dani…

ČESTITKE, ZASLUŽILI STE: Nenad Bjelica ide na Camp Nou, zove ga Barcelona!

Komentari

komentara

« Povratak