DOBROTVORNA AKCIJA: Prodaju se dresovi s večerašnje utakmice protiv Turske, donirat će se sav prihod!

FOTO:

Hrvatska će danas od 18:45 sati igrati u Istanbulu prijateljski dvoboj protiv Turske, dresovi svih igrača koji će biti u zapisniku otići će na prodaju. Cijeli prihod od internetske prodaje biti će doniran Zakladi „Vatreno srce“, javljaju na web stranici HNS-a.

Spomenutu Zakladu su osnovali hrvatski izbornici i nogometaši kako bi donacijama pomogli mladima i djeci, poput novčane pomoći Klinici za dječje bolest itd. Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Ponude se mogu slati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije utakmice. Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

“Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.” – poručili iz Saveza.

Svaki dres imat će oznaku prijateljske utakmice Turska – Hrvatska, osobno će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Komentari

komentara

« Povratak