DOČEK U SPLITU: Vatreni dao obećanje koje je sve okupljene bacilo u ekstazu!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija vratila se u nedjelju sa Svjetskog prvenstva. Nakon jučerašnjeg velikog dočeka u Zagrebu, danas su organizirai dočeci u nizu drugih hrvatskih gradova.

Perišić dao veliko obećanje

Na splitskoj rivi danas je organiziran doček hrvatskim brončanim nogometašima, a najveće zvijezde bili su Marko Livaja i Ivan Perišić.

Tottenhamov igrač je dobio ogromne ovacije kad je izašao na pozornicu, a nakon toga je oduševio navijače, izjavom o tome kad će se vratiti u Hajduk.

„Prije četiri i pol godine je ovdje bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, nisam rekao kada. Ali bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine sigurno. Još malo imam posla na Zapadu. Hvala vam još jednom jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Ponoviti ovo mogu samo velike ekipe”, rekao je Perišić pa dodao:

„Žao mi je što nismo prvi, ali mislim da će generacije iza nas ovo ponoviti ili otići do kraja”, izjavio je. Želimo proslaviti zlato sa Svjetskog ili Europskog prvenstva s vama. A po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine.“

Komentari

komentara

« Povratak