DOČEKALI SU NAŠ KIKS: Regionalni mediji opleli po Vatrenima…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija je nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, nažalost, otvorila uvjerljivim porazom.

Na Olimpijskom stadionu u Berlinu s uvjerljivih 3:0 bolja je bila Španjolska. Hrvatsku mrežu tresli su Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal i tako riješili pitanje pobjednika već u prvom dijelu.

Poraz Hrvatske popratili su i regionalni mediji. Srpski portal Nova piše: “Španjolska pregazila Hrvatsku, bolan šamar Vatrenima uz promašen penal i poništen gol.” Slično piše i Kurir: “Demoliranje! Španjolska furiozno do prvog trijumfa na Euru: Hrvatska pretrpjela bolan poraz – Livaković vadio loptu iz mreže tri puta.”

“Španjolci potukli Hrvate do noge i ubili ih u pojam! Morata poput utvara iz najgorih košmara”, naslov je Mozzarta koji dodaje: “Je, tukli su Brazilce, Engleze, Francuze, Nizozemce. Pao je pred njih i Portugal uoči samog puta na Europsko prvenstvo. Imaju kontinuitet, imaju svjetsko srebro i broncu, ali recept za Španjolce – nemaju. Gdje vide Hrvate, tu ih gaze.”

Portal Mondo piše: “Hrvatska razbijena na početku Europskog! Španjolci pregazili Dalićevu četu, nije pomogao ni penal”, a SportSport.ba: “Eksperiment Zlatka Dalića olakšao posao Španjolskoj: Furija za 15 minuta riješila Vatrene.”

Sličan je naslov i na bosanskohercegovačkom Klixu: “Španjolska furioznom igrom razbila Hrvatsku na startu Eura.”

Komentari

komentara

« Povratak