DODALI SU GAS NA OPUS ARENI: Nakon Solde iz Dinama Osijek dovodi još jedno poznato lice iz HNL-a!

FOTO:

Prošli tjedan otkriveno je kako je Osijek uspio srediti transfer Marka Solde iz Dinama. 20-godišnji veznjak dolazi za 400 tisuća eura.

A to nije sve. Već danas stižu nove transfer priče kada je u pitanju Osijek. Naime, 24sata doznaju kako je 23-godišnji Luka Jelenić sve dogovorio s Osijekom te će postati njihovo drugo pojačanje.

Jelenić je izdanak Dinamove škole nogometa, a prije nego što je 2022. prešao u Varaždin je seniorsko iskustvo skupljao u Inter Zaprešiću te Dinamu 2. Da bi mogao preseliti u Osijek pričalo se još kada je u klub stigao Borimir Perković koji je s Jelenićem surađivao u Interu, ali budući da se nekadašnji pomoćni trener Zlatka Dalića nije predugo zadržao u Gradskom vrtu, Jelenić je i ovu sezonu ipak ostao u Varaždinu gdje je dodatno napredovao.

Njegove kvalitetne predstave nisu prošle ispod radara Josea Bote koji je sada, nakon što je prethodno dogovorio dolazak Solde za 400 tisuća eura (Dinamo je zadržao i pravo na 10 posto od budućeg transfera), novom treneru, koji sigurno neće biti Rui Farija kako se moglo pročitati u nekim medijima, osigurao još jedno kvalitetno rješenje u posljednjoj liniji.

Zagrepčanin bi u Osijeku trebao zamijeniti Slavka Bralića koji će se nakon utakmice baš protiv Varaždina oprostiti od bijelo-plavog dresa, s tim da Soldo i Jelenić, prema informacijama Germanijaka, nisu jedini igrači koje je Boto ‘pickirao’ iz HNL-a.

Komentari

komentara

« Povratak