“DOĐI VAMO PURGERU”: Legendarni Savičević se prisjetio urnebesne psovke!

FOTO:

“Popu** ga malo Purgeru! Dođi ovamo Purgeru…” tako nekako ide legendarna psovka Savičevića upućena navijaču Hrvatske prije kvalifikacijske utakmice za EURO 2000. godine. No, veliki Dejan Savičević ne želi da ga se pamti baš po tome.

Legendarni Dejo dao je intervju za Sport Klub u kojem je otkrio kako je nastala sad već epska izjava. Naime, to uopće nije trebalo izaći u javnost.

Hrvatska je 1999. godine igrala ključnu utakmicu za odlazak na EURO 2000. godine protiv Jugoslavije u Zagrebu. Nažalost, dvoboj je završio remijem i Jugoslavija je otišla na Europsko prvenstvo koje se igralo u Belgiji i Nizozemskoj. Uoči utakmice Savičević je davao izjavu za domaću televiziju ispred hotela:

“Davao sam izjavu i čuo da mi stalno netko iza leđa dobacuje uvrede. U jednom trenutku bila mi je puna kapa psovki, okrenuo sam se i vidio čovjeka od možda metar sedamdeset, nosio je dres sa šahovnicom, crnu jaknu i nekakav donji dio trenirke. Nije ima dva zuba u glavi i tad sam izgovorio onu psovku”, rekao je Savićević.

Legendarni nogometaš zatim je zamolio da se izreže taj dio: “Rekao mi je: ‘Naravno, Dejo’. Kad sam nekoliko mjeseci kasnije vidio snimku, želudac mi se okrenuo. Možete misliti što sam mu sve izgovorio”, rekao je Savićević.

Video intervjua pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak