Dok druge zvijezde odmaraju na luksuznim destinacijama, on igra nogomet u svom rodnom selu!

FOTO:

Sudeći po onome što viđamo po društvenim mrežama, mnoge su nogometne zvijezde dane odmora odlučile iskoristiti za odlazak na neke luksuzne destinacije…

Odmor u rodnom Senegalu

Mnogi nogometaši svoj godišnji provode na egzotičnim i luksuznim mjestima, ali ne i Sadio Mane. Igrač koji je već toliko puta do sad oduševio navijače, i ovaj put dokazuje da je totalno drugačiji nogometaš od većine. Mane sa za vrijeme svog godišnjeg odmora vratio u Senegal i svoje rodno mjesto, kako bi što više vremena proveo sa svojom obitelji i prijateljima.

Mane je i ovogodišnji odmor iskoristio za humanitarne svrhe. Ovaj put je odigrao humanitarni meč u mjestu u kojem je odrastao, a na ovaj je događaj pozvao i brojne druge senegalske zvijezde. Utakmica se igrala jučer u mjestu Bambali na jugu Senegala gdje je Mane odrastao. Osim Manea, na blatnjavom terenu su viđeni i igrači poput El Hadji Dioufa, Papissa Cissea, Mbayea Diagnea i Desirea Segbea.

Inače, Mane je veliki dobrotvor kad je njegovo rodno mjesto i domovina u pitanju. Već je donirao oko milijun funti za izgradnju bolnice u Bambaliju, te za izgradnju nove škole.

Komentari

komentara

« Povratak