DOKTOR BACIO SENZACIJU: Modrić odgovorio na pitanje hoće li zaigrati na Euru 2024. godine!

FOTO: HINA

Hrvatska reprezentacija u četvrtak od 20:45 na Maksimiru protiv Danske igra susret 5. kola skupine 1 A Lige nacija.

Hrvatska je na drugome mjestu s dva boda manje od vodeće Danske, koju je pobijedila u Kopenhagenu 1:0 prije tri mjeseca. Uz Zlatka Dalića ne presici je bio i Luka Modrić kojeg su novinari pitali je li istina da će igrati do 2024., kako je prije par dana rekao doktor Bahtijarević.

”Doktor je bio jako emotivan u svojem govoru tako da mu nećemo ništa zamjeriti. Nisam donio nikakvu definitivnu odluku. Trenutačno ima puno bitnijih stvari, a to su Liga nacija i Svjetsko prvenstvo. Onda ćemo vidjeti kako to ide i shodno tome ću donijeti odluku sa svojim najbližim ljudima, izbornikom, savezom i onima koji su mi bitni. Donijet ću pravu odluku, a trenutačno o tome ne razmišljam”, rekao je Modrić.

Podsjetimo, doktor Bahtijarević je u oproštaju od hrvatske reprezentacije rekao da će Modrić igrati do 2024.

“Uglavnom, ja sam deda, a deda ne trči po terenu pa sam se počeo bojati da će publika početi vikati da pošalju nosila po mene. Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučen i da to nitko ne skuži. Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati. Međutim, s izbornikom sam se već dogovorio da ćete jednu medalju iz Katara sačuvati i za mene.”

Komentari

komentara

« Povratak