DOLAZI LI UTAKMICA U PITANJE? Korona poharala Wolfsberger, gotovo cijela ekipa pozitivna!

FOTO:

Nema samo zagrebački Dinamo problema sa koronavirusom, njegov idući suparnik Wolfsberger također ima pozitivnih igrača. Austrijski prvoligaš je na službenim stranicama objavio kako imaju čak osmoricu igrača zaraženih COVID-19.

WAC je nakon dva kola vodeća momčad u Dinamovoj skupini K, no u Zagreb stižu bez gotovo cijele jedne ekipe, pa šanse Modrih rapidno rastu, bez obzira što momčad ima još četvoricu pozitivnih koji neće konkurirati za susret. Momčad će na kraju voditi Alen Peternac nakon što u stožeru ima nekoliko zaraženih.

“Svi pozitivni na testiranju nalaze se u kućnoj karanteni, informacija o pozitivnim testovima odmah je proslijeđena autoritetima” – priopćili su iz WAC-a, susret je na rasporedu u četvrtak od 21 sat na Maksimiru.

Dinamo je za svaki slučaj na B listu u utorak prijavio nekoliko igrača iz junirskog pogona pa tako za dvoboj konkuriraju Julardžija, Krizmanić, Jurišić te Jelinić. Unatoč brojnim zaraženim igračima kod oba sastava, utakmica zasada kod UEFA-e nije došla pod znak pitanja ili moguće odgode….

Komentari

komentara

« Povratak