DOLAZI NOVI ČOVJEK: Evo gdje će se Dinamo pojačati!

FOTO:

Zna se kako su svi pogledi upereni prema Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali mnogi klubovi u tišini rade na nastavku sezone. Svakako jedan od tih klubova je i zagrebački Dinamo, aktualni hrvatski prvak.

Naime, kako prenosi Germanijak.hr, u Maksimiru su označili kako će tijekom zime morati dovesti novog sportskog direktora, čovjeka koji bi trebao preuzeti brigu o kompletnoj sportskoj politici kluba. Nije isključeno i da dođe neko zvučno ime izvan aktualnih klupskih struktura

Možda je nekima promaklo, ali Dinamo zaista već neko vrijeme nema sportskog direktora. Neko vrijeme se spominjao Tomislav Butina ali on je nekako više zaokupljen nogometnom školom u kojoj je također mnogo posla.

Svojedobno su kolala imena Romea Jozaka, koji je bio blizu dogovora, ali na kraju nije u Maksimiru imao konsenzus, zatim Ivana Mancea, koji je, prije no što je došlo do ozbiljnih razgovora, odbio tu mogućnost, jer, još želi raditi u inozemstvu.

Već je i to dokaz koliko je teško naći sportskog direktora, izbor nije lagan, a u Maksimiru su svjesni da ne smiju pogriješiti i da će taj koga izaberu postati, barem u prvo vrijeme, najvažniji čovjek u klubu i početi slagati križaljku momčadi za bližu i dalju budućnost. Mogao bi baš dolazak sportskog direktora biti najvažniji transfer Dinama ove zime!

Za analizu utakmice Poljska – Argentina kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak