DONESITE EURO U ZAGREB! UEFA U problemu: Čak tri grada domaćina odustaju od Eura…

FOTO:

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin ne odbacuje mogućnost da se EURO 2020., koji je odgođen za 2021. zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, održi na manje od 12 stadiona, koliko ih je bilo u originalnom planu.

“U načelu je naša namjera da ostanemo u istim gradovima. Zasad smo još uvijek u razgovorima”, izjavio je Čeferin za televizijski kanal BeIN Sports.

“Sve imamo dogovoreno s devet gradova, a s tri još postoje neki problemi. Nastavljamo s razgovorima i želimo održati natjecanje u 12 gradova. Ako ne budu svi spremni, možemo igrati u njih deset pa i manje.”

Jedan od spornih gradova mogao bi biti španjolski Bilbao, čiji su se čelnici izjasnili da možda neće biti sposobni ugostiti predviđene utakmice. Glasgow i London, u kojima bi svoje utakmice u skupini D protiv Engleske, Češke i reprezentacije iz dodatnih kvalifikacija trebali igrati hrvatski nogometaši, nisu među spornim gradovima.

Odgođeno prvenstvo trebalo bi se održati od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine.

ODAO GA PRAZAN STADION: BRANIČ SCHALKEA PSOVAO HALANDA, NORVEŠKI NAPADAČ GA U ČUDU GLEDAO!

VIDEO: Igrači dortmundske Borussije na originalan način slavili veliku pobjedu u derbiju protiv Schalkea!

POVRATAK BUNDESLIGE: TIN JEDVAJ ZABIO DRUGI GOL SEZONE PROTIV BREKALOVOG WOLFSBURGA!

GRADI SE MOĆNA EKIPA: Manchester United potpisao jednog od najtraženijih napadača Europe uz odštetu od 70 milijuna eura!

HINA

Komentari

komentara

« Povratak