DONIRAJ ZA MARSU: Kultni hrvatski klub traži pomoć od navijača kako bi ušli u drugu ligu!

FOTO: ebrod.hr

Nogometni klub Marsonia poznata je svim ljubiteljima hrvatskog nogometa. Nekada stabilni prvoligaš danas se nalazi u trećoj ligi istok gdje su zauzeli prvo mjesto prije prekida prvenstva ali unatoč tome nisu dobili licencu za drugu ligu.

Problem je njihov stadion Stanko Vlainić Dida koji ne zadovoljava uvjete igranja druge HNL dok je stadion pokraj Save još u fazi zgradnje. Iz slavonskobrodskog kluba su tako pokrenuli kampanju „Doniraj za Marsu u drugoj“ te pozvali sve navijače da im pomogne s donacijama u obliku građevinskog materijala ili novčanih sredstava.

Iz Marsonije su na njihovoj Facebook stranici objavili koje uvjete treba ispuniti za dobivanje licence odnosno prava nastupa u kvalifikacijama za popunu druge hrvatske nogometne lige. Mora se sanirati 10m2 pločica te oko 40 m2 zidova u svlačionicama, nabaviti 250 metara tepiha za pokrivanje metalnih kanalica između trava i terena, protupožarni atesti, postaviti pet jarbola za zastave te se trebaju izvršiti sanitarni pregledi.

Nedavno je iz kluba priopćeno kako su Termoenergetska postrojenja Đuro Đaković donirali potrebne jarbole. Momčad našeg trećeligaša je krenula s pripremama za ulazak u drugu HNL, nakon 20. lipnja znat će se konačni rezultati licenciranja.

Komentari

komentara

« Povratak