U Dortmundu su šokirani: Aubameyang zatražio odlazak, a pogledajte čiji dres sanja!

FOTO: Getty

U Dortmundu zaista ima sve. Navijači ga obožavaju, a on redovito rešeta protivničke mreže. Ipak, čini se kako klub trenutno miljama zaostaje za Bayernom…

Izjava koja je šokirala Dortmund

Mirror donosi kako je Aubameyang u razgovoru za Radio RMC otvorio dušu, a jedino će tužni biti navijači Borussie Dortmund. Naime, sjajni napadač želi napraviti korak više u svojoj karijeri.

“Ako želim zaigrati na idućem nivou, onda moram otići na ljeto. Dobro ćemo pogledati sve ponude i na kraju dati konačnu odluku. Sanjam dres Real Madrida, to sam više puta ponovio. Ali malo previše buke se diglo zbog toga. Također, mnogi me žele vidjeti u Engleskoj. La Ligu ipak preferiram malo više, a tu je i Paris. Francuski je, naravno, moj prvi jezik”, rekao je Gabonac u razgovoru za Radio RMC.

Cijena se zna

Njemački velikan vjerojatno neće raditi probleme svom napadaču, ali odšteta koju traži možda će ohladiti neke klubove. Mirror u nastavku teksta donosi kako je cijena za njegove usluge ogromnih 80 milijuna eura! A to će značiti rekordni izlazni transfer u povijesti Borussie Dortmund. Jedno je sigurno, a to je da Aubameyanga ne možete dobiti za sitni novac.

Gabonac je ove sezone zabio 20 golova, a ugovor mu traje do 2020. godine.

I baš jučer je stigla jedna vrlo zanimljiva vijest. Borussia Dortmun već se bacila u potragu za dostojnom zamjenom. Na radaru je naš hrvatski nogometaš. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak