DOSAD NEVIĐENO: U Francuskoj se utakmica gleda u jacuzziju!

FOTO:

Peto kolo francuskog prvenstva svakako je obiježio susret Caena i Lyona. Navijači su mogli vidjeti pregršt golova, završilo je 2:2. Domaćin je imao puni plijen sve do 88. minute, prije toga su okrenuli vodstvo Lyona na 2:1. Međutim, Mendy je zabio dvije minute prije isteka regularnog dijela za svakome po bod.

Caen je za ovu utakmicu došao na zanimljivu ideju koju vjerovatno nije isprobao nitko. Navijač i navijačica su ovaj susret odgledali brčkajući se i uživajući u jacuzziju! Stajao je u kutu terena odakle se pružao dobar pogled na događanja.

Odrađeno je to naravno u sklopu marketinških promocija i privlačenja što više ljudi na stadion. Hoće li to postati učestala praksa, tek ostaje za vidjeti.

Ovaj potez bi mogao izazvati simpatije brojnih ljudi, ali ima dosta navijača koji preziru ovakav način promocije, oni priznaju samo navijanje na tribinama, kako je oduvijek i bilo.

Bayern je prošle godine sklopio ugovor sa hotelom Marriot i ugradio luksuzni apartman na stadionu, odakle se iz kreveta može promatrati dvoboj. Pogled je fantastičan, ali za one malo dubljeg džepa.

Komentari

komentara

« Povratak