DOSTOJNA ZAMJENA? Evo tko bi mogao postati nasljednik Ademija u Dinamu!

FOTO:

Sportske novosti danas su lansirale vijest kako je lako moguće da ovog ljeta kapetan Arijan Ademi napusti svoj Dinamo Zagreb.

SN tvrde kako bi u Maksimir mogla doletjeti izdašna ponuda, a uprava kluba bi ga mogla pustiti za neku cifru oko 5-6 milijuna eura. Kapetan hrvatskog prvaka trenutno ima 31 godinu i sigurno se pita kakav je osjećaj zaigrati u inozemstvu.

No, da bi se nešto oko Ademija doista moglo događati, kazuje i jedna priča iz menadžerskih izvora. Naime, opet se pojavila zainteresiranost Modrih za mladog defenzivnog osječkog veznjaka Mihaela Žapera (23).

Ta vijest je osvanula prije otprilike mjesec dana, nakon toga je nekako pala u zaborav, ali sad, eto, opet nekako izlazi na površinu. Novo zanimanje Modrih za Žapera mogla bi biti nekakva vodilja prema razmišljanju da se zaista sprema transfer Ademija.

Makar, svakako treba spomenuti da za Žapera ima upita iz nekoliko bundesligaških klubova. Pitanje je, naravno, koliko bi Osijek tražio za Žapera. Spominjala se neka cifra od četiri milijuna eura, ali smo gotovo sigurni da Modri toliko ne bi platili.

Komentari

komentara

« Povratak