Drago Ćosić ima novi posao! Pogledajte ga na radnom mjestu, više nije komentator

FOTO:

Hrvatska rukometna reprezentacija preselila se u Beč, gdje će odigrati drugi krug Europskog prvenstva. Naši rukometaši prvi nastup imaju sutra kada će odmjeriti snage s Austrijom. (večernji.hr)

A zanimljiva situacija dogodila se danas kada su naši reprezentativci željeli isprobati podlogu u areni. No, nisu izašli na teren jer im je javljeno da neće trenirati u 11 nego u 17 sati. Kao objašnjenje navedena je pogreška u organizaciji EHF-a. Izbornik Lino Červar u međuvremenu se obratio novinarima te komentirao dolazak Ilije Brozovića umjesto Marina Marića.

“On dolazi u natjecateljskom dijelu, igrao je na pripremama. Ništa se novog ne bi trebalo dogoditi, borben je igrač koji može igrati u dva pravca.”, rekao je Červar. S izbornikom je bio i bivši komentator HRT-a Drago Ćosić koji danas radi u odnosima s javnošću rukometnog saveza. Ćosić je nakon Červarova obraćanja povukao izbornika i napomenuo da mora dati još jednu izjavu.

Podsjećamo, Drago Ćosić je nakon SP-a u Rusiji dobio otkaz na HRT-u zbog navodne preprodaje ulaznica za moskovski finale. Nakon toga je pokrenuo svoju tvrtku preko koje je vanjski suradnik Hrvatskog rukometnog saveza, a s HRT-om je na sudu. Presudi li sud u njegovu korist, HTV bi ga morao vratiti na posao.

Drago Ćosić ne želi izlaziti s izjavama u javnost već po savjetu odvjetnika u tišini čeka odluku suda.

SAPUNICA JE GOTOVA: DANI OLMO NAPOKON IMA NOVI KLUB!

OVO MORATE VIDJETI: Messi i Felix se skoro potukli usred utakmice!

 

Komentari

komentara

« Povratak